Кадър Перший НезалежнийАтентат срещу представител на властта в Украйна. Говорителят на регионалното

...
Кадър Перший НезалежнийАтентат срещу представител на властта в Украйна. Говорителят на регионалното
Коментари Харесай

Взривиха колата и убиха говорителя на регионалното правителство в Украйна

Кадър Перший Незалежний

Атентат против представител на властта в Украйна. 

Говорителят на районното държавно управление в четвъртия по величина град в Украйна Дария Гречищева, Днепър, и нейният сателит бяха убити при гърмеж на кола бомба в петък, съобщи ДПА, цитира Прес тв.

За гибелта на Гречищева се оповестява на формалната страница във Facebook на районната ГСЧС

Причината за детонацията в началото не е ясна, макар че украинската разследваща организация, СБУ и полицията са почнали следствие за тероризъм, добави немската осведомителна организация. Държавната работа за изключителни обстановки в Днепропетровск заяви през днешния ден, че една от жертвите е нейната 35-годишна прессекретарка Дария Гречищева. Според медиите втората жертва е специалист по деактивиране на наземни мини.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от. Потребителско име*: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР